Aankomende gastexpositie
Volgende exposant in september is Jos Verheugen, in het kader van het Mondriaanjaar komt hij speciaal uit Parijs om zijn werk in Nederland te laten zien!

 

Voorgaande Gastexposities

Angelika Poels
Angelika laat in haar schilderijen haar denkbeelden van deze moderne tijd zien. Het snelle, het vluchtige; beelden die door elkaar heen lopen waardoor vervreemding ontstaat. Bij de serie “ From Selfie to Art “ schildert ze abstract waardoorheen het realisme van de Selfie schijnt. In al haar schilderijen is de vervreemding terug te zien. Poels houdt ervan om te blijven ontdekken, ze zegt: “Ik denk dat ik altijd inspiratie blijf houden omdat ik nieuwsgierig naar de wereld toe kijk en steeds weer enthousiast raak”.

www.artangeel.com

 

 

 

Felix Zekveld
Sinds 2012 is het werk van Felix opgenomen in het CBK Rotterdam. Zekveld is geïnspireerd door de felle en ongebruikelijke kleuren van het noorderlicht. Dit in combinatie met bijzondere personen en dieren in figuratieve vorm worden de schilderijen vaak in pastelkleuren tot leven gebracht. Het werk van de Rotterdammer wordt soms versterkt door het gebruik van sterke oneliners.  De dieren en symbolen die terugkomen in zijn kunst komen steeds meer tot leven naarmate er verf op het doek wordt getoverd.

www.felixzekveld.com

   

Movses Poghosyan & Taron Khachatryan
Poghosyan (1974) en Khachatryan (1983) zijn bekende kunstenaars in Armenië, ze komen allebei uit Vanadzor en geven tevens schilderles aan de Universiteit als docent afd. Schone Kunsten. Ze hebben veelvuldig geëxposeerd in binnen- en buitenland.