Gastexposities

   

Voorgaande Gastexposities

simone schilderijen kunst expositie

Simone Stawicki
Simone heeft al eerder geëxposeerd met haar prachtige werken van de serie 'Liefde'. Nu heeft ze haar prachtige schilderijen van het Nederlandse landschap laten zien.

   
   
paula van de ven expositie

Paula v.d. Ven
Sinds enkele jaren is Van de Ven bezig met het maken van schilderijen. Haar passie is o.a. het weergeven van het karakter van het beeld. Sfeer en emotie zijn voor haar bepalende factoren. Zij werkt vanuit de ziel en voor haar is kunst een dwingende behoefte, een stuwende kracht. Haar werk is veelzijdig en wordt gekenmerkt door non conformisme. Het plezier in de kunst voert voor haar de boventoon en het resultaat is hiervan een gevolg. De vrijheid en het genoegen van scheppen is haar leidraad. Zij voelt zich vereerd om dit te mogen delen met haar medemens.

   
   

Walter Haenen
Het werk van autonoom kunstenaar Walter Haenen met Eye Catchy Photography laat zien dat hij door de jaren heen veel inspiratie en ervaring heeft opgedaan binnen de beeldende kunst. Volgens Walter is zijn digitale kunst dan ook bedoeld om de zintuigen te prikkelen. Door het gebruik van vele lagen in zijn werk creëert hij de meest fantasierijke, surrealistische en prachtige beelden. Dit resulteert in werken die stuk voor stuk de wow-factor bevatten.

 www.eye-catchy.nl


   
   
Simone Stawicki
De expositie 'Liefde', neemt je mee in de poëtische gedachtenwereld van de kunstenaar Simone Stawicki.
Stawicki woont en werkt in Huizen en heeft als kunstenaar een eigen visie op mens en maatschappij. Het werk van Simone kenmerkt zich door intens kleurgebruik, heldere penseelstreken en de eenheid tussen object en ruimte. Het boek Hooglied inspireerde Stawicki tot het creëren van de werken. Zij heeft hierbij de liefde tussen man en vrouw van verschillende culturen geschilderd, waarbij de vrouw een Europese achtergrond heeft en de man een Aziatische. Ondanks het verschil in culturen is de liefde iets wat grenzen overschrijdt.

www.simonestawicki.com
   
   

Jos Verheugen
Jos schilderde in 2009 op goed geluk een boomkikker in een Mondriaan compositie nadat hij een aantal jaren eerder een ommezwaai maakte vanaf 1994 als doctor in de electrofysiologie die wetenschappelijk onderzoek deed in Parijs tot Parijse kunstschilder. Hiermee begon Verheugen de serie "Vrij naar Mondriaan" schilderijen. Wat begon met een boomkikker, loopt uiteen van roodbortjes en pimpelmeesjes, van levensgrote zebra's en stieren tot vrouwelijke vormen. De combinatie van de composities van Verheugen naar Mondriaan met de glasobjecten van Mariëlle maakt de expositie zeker een bezoekje waard.

www.josverheugen.com

   
   

Angelika Poels
Angelika laat in haar schilderijen haar denkbeelden van deze moderne tijd zien. Het snelle, het vluchtige; beelden die door elkaar heen lopen waardoor vervreemding ontstaat. Bij de serie “ From Selfie to Art “ schildert ze abstract waardoorheen het realisme van de Selfie schijnt. In al haar schilderijen is de vervreemding terug te zien. Poels houdt ervan om te blijven ontdekken, ze zegt: “Ik denk dat ik altijd inspiratie blijf houden omdat ik nieuwsgierig naar de wereld toe kijk en steeds weer enthousiast raak”.

www.artangeel.com

 

 

 

Felix Zekveld
Sinds 2012 is het werk van Felix opgenomen in het CBK Rotterdam. Zekveld is geïnspireerd door de felle en ongebruikelijke kleuren van het noorderlicht. Dit in combinatie met bijzondere personen en dieren in figuratieve vorm worden de schilderijen vaak in pastelkleuren tot leven gebracht. Het werk van de Rotterdammer wordt soms versterkt door het gebruik van sterke oneliners.  De dieren en symbolen die terugkomen in zijn kunst komen steeds meer tot leven naarmate er verf op het doek wordt getoverd.

www.felixzekveld.com

   

Movses Poghosyan & Taron Khachatryan
Poghosyan (1974) en Khachatryan (1983) zijn bekende kunstenaars in Armenië, ze komen allebei uit Vanadzor en geven tevens schilderles aan de Universiteit als docent afd. Schone Kunsten. Ze hebben veelvuldig geëxposeerd in binnen- en buitenland.